ŞANLIURFA / BİRECİK - Ayran İmam Hatip Ortaokulu

Ekm

SAYIN VELİLERİMİZ:

25/10/2023 Çarşamba günü saat 12.00'de 5,6 ve 7.sınıflarımıza yönelik öğrenci durumlarının değerlendirilmesi,eksiklerin giderilmesi ve öğrenci başarısını artıracak çalışmalarla ilgili veli toplantısı yapılacaktır.

Tüm velilerin katılımı önemle rica olunur.

Ekm

Şanlıurfa İl Milli Eğitim Müdürlüğünce 23 Ekim-3 Kasım 2023 tarihleri arasında yapılacak 1. yazılı sınavlar ve  25 Aralık 2023-5 Ocak 2024 tarihleri arasında yapılacak 2. yazılı sınavlara ilişkin konu soru dağılım tablosu yayımlandı.

Konu ve soru dağılım tablolarına ulaşmak için tıklayınız

Mrt

Ayran İmam Hatip Ortaokulu yarışmacısını aranıyor. Okulumuzdan düzenlenecek olan yarışmalara ortaokul ve ilkokul öğrencileri katılım sağlayabilmektedir. Sende kendine güveniyorsan bu yarışmalar tam sana göre haydi hemen başvur.

Kas

Değerli velilerimiz, 29/11/2021 tarihinde 8. sınıf öğrencilerimizin velilerini toplantı için okula bekliyoruz.