ŞANLIURFA / BİRECİK - Ayran İmam Hatip Ortaokulu

Ayran İmam Hatip Ortaokulu

Ayran Mahallesi Cengiz Topel Caddesi No 37 BİRECİK/ŞANLIURFA
Vizyon
Öğrencilerimizi ülkemizin ihtiyaç duyduğu din,bilim, sanat ve kültür alanında yetkin,hayatı yorumlayabilen,ahlaki olgunluğa sahip olarak bir üst kuruma hazırlamak.
Misyon
Bilgili,kültürlü,kendi değerlerini özümsemiş;yaratılanı Yaradan´dan ötürü sevebilen,sorun değil çözüm üreten,farklılıkları zenginlik kabul eden,insana ve düşünceye saygı duyan fertler yetiştirmektir.
Başarılar
*2017 Yılı İmam Hatip Ortaokulları Ezan Okuma Yarışması´nda İlçe 1. si *2017 Yılı İmam Hatip Ortaokulları Arapça Şarkı Yarışmaları´nda Birecik-Halfeti-Suruç İlçeleri 2.si *2017 Yılı İmam Hatip Ortaokulları Kur´ân-ı Kerîm Okuma Yarışmasında İlçe 3.sü *2017 Yılı TEOG Sınavı´nda 19. Sıradan 11. Sıraya Yükselmiştir. *2018 Yılı İmam Hatip Ortaokulları Arapça Şarkı Yarışmaları´nda Birecik-Halfeti-Suruç İlçeleri Bölge Finali 1.si *2018 Yılı İmam Hatip Ortaokulları Arapça Metin Canlandırma Dalında Birecik-Halfeti-Suruç İlçeleri Bölge Finali 2.si *2018 Yılı İtibariyle Okulumuz "BEYAZ BAYRAK - SAĞLIKLI OKUL" Ünvanı ve Bayrağı Almıştır.
Öğretim Şekli :TAM GÜN
Saatler
Pazartesi 08:00-15:20 (DYK ile Birlikte 16.00) Salı-Çarşamba-Perşembe-Cuma 08:00-14:30 (DYK ile Birlikte 16.00)
KALORİFER
İNGİLİZCE - ARAPÇA
İlçeye Gidiş-Geliş Yapan Servis ve Dolmuşlar Bulunmaktadır.
Servis Bilgisi
Öğrenciler İçin Köylere Taşıma Servisleri - Öğretmenler ve Vatandaşlar için Taşıma Servisleri Mevcuttur.
Ayran Mahallesi, Cengiz Topel Cad. - Birecik
15 KM
Okulun Sınav Başarı Durumu
2017 TEOG SINAVI´NDA İLÇE 11.si Durumundayız.
Futbol - Voleybol - Basketbol - Masa Tenisi
Tübitak Projeleri